Back

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σύντομα για να κανονίσουμε μια εξ αποστάσεως συνάντηση και να σε ενημερώσουμε.

Μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν ένα μάθημα, απλώς συμπληρώνοντας την αίτηση στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ και όπως ακριβώς στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου θα έχεις την ίδια εμπειρία και φροντίδα. Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα χρησιμοποιώντας ψηφιακό πίνακα, ειδικά για σένα διαδραστικές παρουσιάσεις τις θεματολογίας, βίντεο και quiz.

Το πρόγραμμα που σου προσφέρουμε είναι ενισχυτικό και δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το φροντιστήριό σου, γιατί εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στη θεματολογία του Λυκείου και όχι τόσο στη θεωρία. Αν θες μπορείς να παρακολουθήσεις επιπλέον ώρες μαθημάτων.

Οι ασκήσεις, οι εργασίες, τα quiz και τα διαγωνίσματα που ανατίθενται από τον καθηγητή σου, τα γράφεις όλα στο τετράδιό σου που θα σου αποστείλουμε και πριν από την προθεσμία τα ανεβάζεις ψηφιοποιημένα στην πλατφόρμα διαχείρισης μάθησης με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου σου.

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι γενικά πιο οικονομικά και αποτελούν ιδανική επιλογή για όποιον/α θέλει ενισχυτική διδασκαλία του μαθήματος της γλώσσας.

Το πρόγραμμα καθορίζεται από την αρχή της κάθε περιόδου και ο μαθητής μπορεί να επιλέξει τα διαθέσιμα τμήματα, ανάλογα τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του. Εξάλλου είναι μόνο 1 ώρα ανά εβδομάδα. Άρα, είναι εύκολο!

Στη Γ΄ Λυκείου είναι προγραμματισμένα 15 διαγωνίσματα, στη Β’ Λυκείου 10 διαγωνίσματα, στην Α΄ λυκείου και το Γυμνάσιο 4 διαγωνίσματα. Ως νόμιμο φροντιστήριο και μέλος της ΟΕΦΕ συμμετέχουμε στα Επαναληπτικά Θέματα της.

Συνδεόμαστε στο ΖΟΟΜ, όπως και στο ζωντανό μάθημα και γράφεις το διαγώνισμα σου στον χώρο σου, τον οποίο όμως καλύπτει πλήρως η κάμερα του υπολογιστή ή του κινητού σου, ώστε ο επιτηρητής να έχει πλήρη εικόνα.

Είναι απλό. Θα σου στείλουμε οδηγίες για την εγκατάσταση των προγραμμάτων που χρειάζονται, αλλά και θα μιλήσουμε ζωντανά για να σε βοηθήσουμε βήμα-βήμα.

Κάθε 2-3 μήνες πραγματοποιούνται «ζωντανές» ενημερώσεις των γονέων–κηδεμόνων σου μέσα από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ ή κάποιο άλλο μέσο,  στις οποίες γίνεται αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδό σου. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να συναντηθούμε σε μία από τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις μας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Ιωάννινα. Τέλος, ο γονέας-κηδεμόνας σου μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή τις επιδόσεις σου στην πλατφόρμα διαχείρισης μάθησης μας.

Τα δίδακτρα πρέπει να προπληρώνονται για κάθε μήνα μέσω τραπέζης ή στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η πληρωμή τους σε μία από τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις μας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Ιωάννινα.

Τα μηνιαία δίδακτρα προπληρώνονται, αλλά σε περίπτωση καθυστέρησης κατάθεσης τους υπάρχει περιθώριο ενός μήνα. Έπειτα, για να συνεχίσεις να παρακολουθείς, χρειάζεται η εξόφληση τους.

Τα εξ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα μας πραγματοποιούνται σε ζωντανή σύνδεση.

Η κάθε διδακτική ώρα έχει διάρκεια 50 λεπτά, όπως ακριβώς στον φυσικό χώρο του φροντιστηρίου

Η κάθε διαδικτυακή τάξη έχει έως 8 μαθητές.

Οι συμμαθητές σου θα είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ναι, βλέπεις και τους συμμαθητές και τον καθηγητή σου και ο,τι μοιράζεται μαζί σας, όπως ακριβώς στο webex και στο zoom

Βεβαίως, όποια στιγμή το θελήσεις. Επίσης, υπάρχουν προγραμματισμένες 2 ετήσιες συγκεντρώσεις μας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Ιωάννινα, σε κεντρικά ξενοδοχεία των πόλεων, όπου θα γίνονται εκδηλώσεις μας και ημερίδες.

Βεβαίως, όποια στιγμή το θελήσεις. Επίσης, υπάρχουν προγραμματισμένες 2 ετήσιες συγκεντρώσεις μας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Ιωάννινα, σε κεντρικά ξενοδοχεία των πόλεων, όπου θα γίνονται εκδηλώσεις μας και ημερίδες.

Αν χάσεις κάποιο μάθημα για σοβαρό λόγο, θα το λάβεις μαγνητοσκοπημένο.

Βεβαίως, στο μάθημά μας υπάρχει η ίδια διαδραστικότητα με τον καθηγητή σου, όπως σε μία κανονική αίθουσα. Νιώσε άνετα και ρώτα ό,τι χρειάζεσαι για το μάθημα.

Θα χρησιμοποιείς εκπαιδευτικό βοήθημα που θα αποφασίσουμε στην αρχή της χρονιάς και πλούσιο επιπλέον υλικό που θα αναρτάται κάθε εβδομάδα στο πλαίσιο του μαθήματος μας. Επίσης, θα σου στείλουμε έντυπο υλικό, τετράδια και στυλό του φροντιστηρίου, τα οποία θα παραλαμβάνεις ταχυδρομικά.

Το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας γίνεται μόνο σε τμήματα, αλλά αν χρειάζεσαι ιδιαίτερα, μπορείς να το ζητήσεις και θα το συζητήσουμε, ανάλογα με τη χρονική διαθεσιμότητα.

Όχι, δεν μπορείς να επιλέξεις ώρες. Χρειάζεται να παρακολουθήσεις όλο το πρόγραμμα για να είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου.

Όχι, γιατί το πρόγραμμα μας αποδίδει μόνο όσο υπάρχει αλληλεπίδραση, γιατί μόνο μέσω της διόρθωσης των εργασιών σου μπορεί ο καθηγητής να σου δώσει την απαραίτητη ανατροφοδότηση για να βελτιωθείς.